Keho ja mieli pyrkii aina kohti tasapainoa automaattisesti. Usein elämä tuo kuitenkin eteen niin fyysisiä kuin psyykkisiä kuormitustekijöitä ja tasapaino järkkyy. Vyöhyketerapian on tarkoitus tukea omas tasapainoa tai sen uudelleen löytymistä 

Koko kehon vyöhyketerapia eli refleksologia on heijastehoitoa, jossa käsitellään koko kehon heijastepisteitä. Hoito on rentouttava, vaikka siinä pyritäänkin löytämään aktiivisia, kipeitäkin heijasteita ja purkamaan kehossa olevia tukoksia ja jännityksiä. Vyöhyketerapia on osittain muovautunut "omannäköisekseni" ja yhdistän siihen välillä otteita muista hoitomuodoista. 

Hoitoa suositellaan kaikille, jotka kaipaavat kehon ja mielen tasapainotusta ja haluavat kokeilla lempeää tapaa ylläpitää terveyttään. Hoitoon tullessa täytät lomakkeen omasta terveydentilastasi, jotta hoidosta tulisi mahdollisimman hyvä juuri sinulle.

Vyöhyketerapian on koettu tukevan mm

- aineenvaihduntaa,

- parempaa unta,

- keskittymiskykyä ja

- suoliston hyvinvointia sekä

- auttavan aukaisemaan kehon säilömiä tunnelukkoja ja jännitystiloja

- Sitä käytetään myös lievittämään kiputiloja ja laukaisemaan lihasjumeja.

Vyöhyketerapiaa voi antaa myös vauvoille mm. koliikkia helpottamaan ja unta tukemaan sekä raskaana oleville ennen synnytykseen menoa rentouttamaan ja valmistamaan synnytystä.

Vyöhyketerapian vasta-aiheita ovat aktiivi- ja hoitovaiheessa oleva pahanlaatuinen kasvain, kuume ja juuri tehdyt leikkaukset. Muistathan mainita myös jos olet raskaana, sinulla on sydämentahdistin tai sinulle on tehty elinsiirto tai jos sinulla on kosketukseen liittyviä pelkoja.

1 h 20 min. 70 € , 3 x sarjakortti 186€ (voimassa 6 kk)

1h 30min 85€ korva-akupunktion ja vyöhykkeen yhdistelmähoito

1h 30min 85€ hieronnan ja vyöhykkeen yhdistelmä

Synnytykseen valmentava n50min 50 €

Vauvahieronta 30min 45€ (varaa käynnille aikaa 60min)

unsplash