Jotain minusta


Mukavaa, että löysit tiesi Olohuoltamon sivuille!

Olen tehnyt hoitoalan töitä jo vuodesta 1996. Olohuoltamo syntyi 2013 alkukeväällä, kun tahdoin yhdistää kaikki koulutusteni osaamisalueet yhden toiminimen alle. Olen hankkinut koulutuksia niin kehon kuin mielen hoitamisen osa-alueilta. Minusta on tärkeää, että länsimaisen lääketieteen rinnalla pystytään hyödyntämään myös täydentäviä hoitomuotoja.

Koulutukseltani olen Koko kehon Vyöhyketerapeutti,koulutettu hieroja(klassinen-urheilu ja purentalihas),Asahi ohjaaja ja Sairaanhoitaja( psykiatrinen, AMK)

Olen käynyt myös lukuisia täydennyskoulutuksia mm psykologian ja kasvatusaineiden perusopinnot, traumaopintoja, rentoutushoitokursseja (Intialainen päähieronta, Kuumakivihieronta), viitomakielen opintoja, EFT kurssin sekä liikunnalliselta puolen Asahi health koulutuksen .

Tärkeänä pidän sitä, että asiakas löytää itselleen oikean tuntuisen ja sopivan hoitajan. Kuuntele siis itseäsi ja luota tunteeseesi. Luottamus ja aito kohtaaminen on niin mielen kuin kehon hoidoissa tärkeä elementti.

Kaikki tarjoamani hoidot ovat työkokemuksen ja kurssitusten ym. opiskelun myötä muotoutuneita kokonaisuuksia. Pidän tärkeänä, että asioilla on sekä teoreettinen tausta että käytännön kokemus.

Lämpimästi Tervetuloa 

Auli 

Lämpimästi Tervetuloa!t:Auli

Lämpimästi Tervetuloa!t:Auli

unsplash